Babagan Kita

Profil Perusahaan

Perusahaan Bahan Bakar lan segel Shanghai Gallford didegaké ing taun 2002 ing Shanghai, China. Kita khusus nggawe macem-macem produk geni pasif lan sistem penyegelan cuaca. Kayata:

• Segel geni intensif, segel fleksibel, segel kothak kaku, segel kothak kaku kanthi tumpukan lan sandal karet. Segel geni khusus lsp.
• Sistem segel kaca mengkilap suwene 30 menit & 60 menit.
• Lembar geni, Kit kunci kebakaran, alas engsel Fire, pad cedhak lawang lsp.
• Seal drop drop aluminium sing diwenehi rating geni kanggo ngisor lawang geni.
• Panggangan geni.
• Pamirso mripat dirating geni.
• Segel gulung mudhun sing jembar, cocok kanggo lawang kayu, lawang aluminium, lawang baja, lan uga kanggo lawang geser lan lawang kaca.
• Segel cuaca kanggo lawang lan jendhela. Produk "Gallford" cocog kanggo resistensi geni, insulasi, segel asap lan supresi akustik.

Sertifikat

Kita wis entuk sertifikat ISO9000, sertifikasi "CERTIFIRE" saka Pusat Riset Pemadam Kebakaran UK Warrington lan institusi pengujian internasional liyane. Kabeh produk tundhuk karo sarat BS476 bagean 20-22, lan EN BS 1634-3, EN BS13501-2. Kita wis ngekspor menyang Eropa, Amerika, lan Asia uga negara liyane.

Warrington_fire_protection_certification

Sertifikasi Proteksi Kebakaran Warrington

Management_system_certification

Sertifikasi Sistem Manajemen

European_Standard_BS_EN_fire_test_report

Laporan Tes Kebakaran BS EN Standar Eropa

Budaya Perusahaan

Misi Perusahaan

Fokusake perlindungan geni lan solusi panyegelan kanggo entuk manfaat kanggo masarakat.

Perusahaan Vsion

Patut semangat kerajinan lan bangun perusahaan umur setaun.

Tujuan Perusahaan

Kanggo nggawe nilai anyar kanggo pelanggan, nyedhiyakake platform pangembangan kanggo karyawan, lan nggawe kesempatan sing tantangan.

Tur Pabrik