Segel geni lan asap kaku

Segel geni lan asap kaku


Detail Produk

Tag Produk

Properti

Materi intumecent ditutupi kothak kaku sing nambah tampilan lan kasedhiya ing macem-macem warna

 Kanthi tumpukan tetep ing tengah, bisa mblokir kumelun lan gas panas liwat kesenjangan nalika tahap awal kobongan. Lebokake tumpukan nganggo mesin otomatis.

 Instalasi gampang nganggo tape adesif sing apik

 Ekstrusi co, bahan inti ora bakal mudhun.

Nomer Bagéan Ukuran Profil (mm)
YZ1014 10x4
YZ1514 15x4
YZ2014 20x4
YZ2514 25x4
YZ2516 25x6
YZ3014 30x4
颜色

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita