Segel geni & akustik

Segel geni & akustik


Detail Produk

Tag Produk

Properti

Materi intumecent ditutupi kothak kaku sing nambah tampilan lan kasedhiya ing macem-macem warna

 Kanthi flipper karet, kanggo insulasi swara. Lan uga mblokir asap lan gas panas liwat kesenjangan nalika tahap awal geni.

 Produk ekstrusi kaping telu kanthi sandal tanpa luh.

 Macem-macem flipper kanggo pilihan sampeyan.

 

Ukuran Profil

(mm)

Nomer Bagéan
24 24-1 24-2 24-3 24-4
 10x4 YZ1024 YZ1024-2 YZ1024-3 YZ1024-4
 15x4 YZ1524 YZ1524-1 YZ1524-2 YZ1524-3 YZ1524-4
 20x4 YZ2024 YZ2024-1 YZ2024-2 YZ2024-3 YZ2024-4
 20x6 YZ2026 YZ2026-1 YZ2026-2 YZ2026-3 YZ2026-4
 25x4 YZ2524 YZ2524-1 YZ2524-2 YZ2524-3 YZ2524-4
 25x6 YZ2526 YZ2526-1 YZ2526-2 YZ2526-3 YZ2526-4
 30x4 YZ3024 YZ3024-1 YZ3024-2 YZ3024-3 YZ3024-4
 38x4 YZ3824 YZ3824-1 YZ3824-2 YZ3824-3 YZ3824-4
颜色

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan