Lembar geni

Lembar geni


Detail Produk

Tag Produk

•  Digawe nganggo bahan intumecent, Tingkat ekspansi kaping 5, 15 kali lan nganti 25 kali. 

•  Maks. Jembaré 640mm, kekandelan standar 1mm, 1.5mm lan 2mm.

•  Cocog kanggo lapisan interior panel lawang geni, isi lemari lan kothak panyimpenan, lan kothak listrik.

•  Nganggo utawa tanpa pita perekat.

 Bagéan Nomer Jembar(mm) Kandel(mm)

Ekspansi Rasio

Dawane(koil)

 FS64002  640  2  30、15、5 100m & Selaras
 FS64015  640  1.5  30、15、5 100m & Selaras
 FS64001  640  1  30、15、5 100m & Selaras
   Nglereni bentuk, dawa lan jembar sawenang-wenang

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita