Selehake segel kanggo lawang geser

  • Drop down seal for sliding door

    Selehake segel kanggo lawang geser

    GF-B11 Segel gulung mudhun sing dirancang khusus kanggo lawang geser. Nalika lawang geser ditutup, strip panyegelan kanthi otomatis mudhun kanggo nutup jurang ing sisih ngisor lawang. Negara sing ditutup dikunci dening magnet sing kuat. Nalika pasukan lawang geser ditrapake kanthi manual, strip panyegelan kanthi otomatis munggah. Ora ana gesekan antarane tali karet lan lemah. • Dawane: 300mm ~ 1500mm , • Jurang panyegelan : 3mm ~ 15mm • Rampung : Perak anodized • Ndandani : Slot 18mm * 35mm ...