banner1
banner2

Produk Paling Anyar

Kauntungan Produk

  • Advantage of fire products

    Kauntungan saka produk geni

    1. Entuk sertifikasi "CERTIFIRE" saka Warrington UK. Entuk laporan uji BS EN1634-1 (1h / 2h kanggo lawang kayu lan lawang baja)
    2. Produk geni "Gallford" duwe Strip geni, segel kothak kaku geni / nganggo sandal tumpukan lan karet, gril geni, segel drop-down geni lsp.
    3. Print Logo lan nomer batch kanggo pelanggan
  • Advantage of fire box seal

    Kauntungan saka segel kothak geni

    1. Segel kothak Fire "Gallford" nduweni spesifikasi, kothak, kothak kanthi tumpukan, utawa kothak kanthi karet flipper.
    2. Kabeh segel kothak ing ndhuwur Co-extruded utawa triple extruded njamin manawa bahan inti ora bakal tiba.
  •  Advantage of drop down seal

    Kauntungan saka segel gulung

    1. Laporan tes kebakaran BS EN1634-1 sajrone 1 jam / 2 jam, 100000 laporan tes kaping kerja, paten No.ZL2008 2 0151195.X
    2. Selehake segel kajaba lawang kayu engsel, uga dirancang khusus kanggo lawang aluminium, lawang baja, lawang geser lan lawang kaca.
    3. Instalasi beda-beda kanthi permukaan sing dipasang, ndhelik lan semi ndhelik. Dawa saka 200mm-2200mm miturut sing dibutuhake.

Aplikasi

  • Beijing Telecom Building

    Bangunan Telekomunikasi Beijing

  • Shanghai Jinmao Tower

    Menara Jinmao Shanghai

  • Beijing Airport

    Bandara Beijing

  • Hong Kong Airport

    Bandara Hong Kong

  • University of Hong Kong

    Universitas Hong Kong

warta paling anyar