Segel gulung dirating geni

  • Fire Rated Drop Down Seal GF-B09

    Seal Rated Drop Down Seal GF-B09

    Diuji dening standar BS / EN-1634 kanggo 2 jam Segel gulung mudhun, mekanisme link papat-bar, cocog kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Sajrone instalasi, ana slot liwat 34mm * 14mm ing sisih ngisor lawang. Selehake produk ing njero, lan pasang tutup lan segel ing sisih loro nganggo sekrup (utawa gunakake sekrup kanggo ndandani saka sisih ngisor garis panyegelan). Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang sakabehe. • Dawane: 380mm-1800mm • Kesenjangan segel: 3mm-15mm • Rampung ...
  • Fire rated drop down seal GF-B03FR