Segel geni fleksibel

Segel geni fleksibel


Detail Produk

Tag Produk

Properti

Materi intumecent ditutupi kulit PVC fleksibel sing nambah tampilan lan kasedhiya ing macem-macem warna

 Motong saka lembaran geni 650mm, bisa beda-beda jembaré segel, kekandelan 1mm, 1,5mm lan 2mm sing kasedhiya

 Segel ekstrusi uga kasedhiya

Nomer Bagéan  Ukuran Profil (mm)  Packing (karton)
RM0706 7x6 100m / kumparan
RM0802 8x2 100m / kumparan 
RM1002 10x2 100m / kumparan 
RM1004 10x4 100m / kumparan 
RM1302 13x2 100m / kumparan
RM1502 15x2 100m / kumparan 
RM1802 18x2 100m / kumparan 
RM2002 20x2 100m / kumparan 
RM2502 25x2 100m / kumparan 
RM3002 30x2 100m / kumparan 
RM4002 40x2 100m / kumparan 
RM5002 50x2 100m / kumparan 
RM6002 60x2 100m / kumparan 

Kekandelan strip geni sing dipotong duwe 1 mm, 1,5mm, 2mm.

Kekandelan strip geni sing diekstrusi kasedhiya khusus.

Jembaré potongan geni sing wis dipotong wis disedhiyakake khusus.

(Lebar maksimal 640mm)

颜色2

Ndhuwur telung warna mung kanggo jalur geni sing dipotong. Werna strip geni sing diekstrusi bisa disesuaikan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita