Gril geni

Gril geni


Detail Produk

Tag Produk

• Gril geni dirancang kanggo lawang geni, bisa nyukupi kebutuhan ventilasi ing saben dinane lan menehi perlindungan geni sing apik banget liwat ekspansi kanthi cepet ing geni, saengga bisa nyegah geni lan gas panas.

• Cocog kanggo lemari tahan api & tembok kompartemen nganti tahan api 60 menit.

• Ukuran gril geni: Unit minimal 150mm * 150mm, Tumpang horisontal lan vertikal,

kekandelan 40mm. set standar yaiku 1 gril + 2 piring rai

111
1
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita