Segel lawang geni

  • Adhesive Smoke Seals
  • Fire viewer
  • Fire grille

    Gril geni

    • Gril geni dirancang kanggo lawang geni, bisa nyukupi kebutuhan ventilasi ing saben dinane lan menehi perlindungan geni sing apik banget liwat ekspansi kanthi cepet ing geni, saengga bisa nyegah geni lan gas panas. • Cocog kanggo lemari tahan api & tembok kompartemen nganti tahan api 60 menit. • Ukuran gril geni: Unit minimal 150mm * 150mm, Tumpang horisontal lan vertikal, kekandelan 40mm. set standar yaiku 1 gril + 2 piring rai
  • Fire glazing seal system

    Sistem segel kaca mengkilap

    60 menit sistem segel kaca mengkilap;

    30 menit sistem segel kaca mengkilap geni;

  • Fire Rated Drop Down Seal GF-B09

    Seal Rated Drop Down Seal GF-B09

    Diuji dening standar BS / EN-1634 kanggo 2 jam Segel gulung mudhun, mekanisme link papat-bar, cocog kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Sajrone instalasi, ana slot liwat 34mm * 14mm ing sisih ngisor lawang. Selehake produk ing njero, lan pasang tutup lan segel ing sisih loro nganggo sekrup (utawa gunakake sekrup kanggo ndandani saka sisih ngisor garis panyegelan). Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang sakabehe. • Dawane: 380mm-1800mm • Kesenjangan segel: 3mm-15mm • Rampung ...
  • Fire rated drop down seal GF-B03FR
  • Special fire seal

    Segel geni khusus

    Properti • Bahan intumecent sing ditutup nganggo segel karet sing dipateni • Fuction kaping pindho kanthi segel geni & cuaca, kinerja bantal lan segel sing apik • Aplikasi sing gampang, cocog kanggo pas kanggo potongan harga ing godhong utawa lawang lawang kayu / pigura baja • disesuaikan karo kebutuhan pelanggan
  • Flexible fire seal

    Segel geni fleksibel

    Properti • Bahan intumecent ditutupi kulit PVC fleksibel sing nambah tampilan lan kasedhiya ing macem-macem warna • Motong saka lembar geni 650mm, bisa beda-beda jembaré segel, 1mm, 1,5mm lan 2mm ketebalan • Segel co-extrusion uga kasedhiya Profil Nomer Bagian Ukuran (mm) Packing (karton) RM0706 7 × 6 100m / coil RM0802 8 × 2 100m / coil RM1002 10 × 2 100m / coil RM1004 10 × 4 100m / coil RM1302 13 × 2 100m / coil RM1502 15 × 2 100m / coil RM1802 18 & ...
  • Fire & acoustic seal

    Segel geni & akustik

    Properti • Bahan intume sing ditutupi kothak kaku sing nambah tampilan lan kasedhiya ing macem-macem warna • Kanthi sandal karet, kanggo insulasi swara. Lan uga mblokir kumelun lan gas panas liwat kesenjangan nalika tahap awal kobongan. • Produk ekstrusi kaping telu kanthi sandal tanpa luh. • Macem-macem flipper kanggo pilihan sampeyan. Ukuran Profil (mm) Bagéan Nomer 10 × 4 YZ1024 YZ1024-2 YZ1024-3 YZ1024-4 15 × 4 YZ1524 YZ1524-1 YZ1524-2 YZ1524-3 YZ1524-4 20 × 4 YZ2024 ...
  • Fire sheet

    Lembar geni

    • Digawe nganggo bahan intumecent, Tingkat ekspansi kaping 5, 15 kali lan nganti 25 kali. • Max.width 640mm, standar kekandelan 1mm, 1.5mm lan 2mm. • Cocog kanggo lapisan interior panel lawang geni, isi lemari lan kothak panyimpenan, lan kothak listrik. • Nganggo utawa tanpa pita perekat. Part Number Width (mm) Ketebalan (mm) Panjang Rasio Ekspansi (coil) FS64002 640 2 30、15、5 100m & Customised FS64015 640 1.5 30、15、5 100m & Customised FS64001 640 1 30、15、5 1 ...
  • Fire lock kit & Hinge pad

    Kit kunci geni & bantalan Engsel

    • Digawe nganggo bahan intumecent, Tingkat ekspansi kaping 5, 15 kali lan nganti 25 kali. • Kandel kanthi 1mm, 1.5mm lan 2mm. • Pemotongan bantalan mati kanggo kit kunci lan bantalan engsel, lemari lawang lsp. • Kanthi utawa tanpa pita perekat.
  • Rigid fire & smoke seal

    Segel geni lan asap kaku

    Properti • Bahan intume sing ditutupi kothak kaku sing nambah tampilan lan kasedhiya ing macem-macem warna • Kanthi tumpukan tetep ing tengah, bisa mblokir kumelun lan gas panas liwat celah ing tahap awal kobongan. Lebokake tumpukan nganggo mesin otomatis. • Instalasi kanthi gampang nganggo tape adesif • Co-extrusion, bahan inti ora bakal mudhun. Ukuran Nomer Profil (mm) YZ1014 10 × 4 YZ1514 15 × 4 YZ2014 20 × 4 YZ2514 25 × 4 YZ2516 25 × 6 YZ3014 30 × 4