Selehake segel kanggo kaca

  • Drop down seal for glassing door GF-B15

    Gulung mudhun segel kanggo kaca GF-B15

    GF-B15 Segel gulung sing dipasang ing njaba cocok kanggo proyek sawise ndandani. Yen lawang wis dipasang ing panggonane, kudu ditambahake isolasi swara, isolasi suhu, pencegahan debu lan fungsi liyane. Iku gampang lan gampang dipasang ing sisih ngisor sisih ngisor lawang; rupane ayu. • Dawane: 380mm-1500mm • Kesenjangan segel : 3mm-15mm • Rampung : perak anodisasi • Ndandani : Tutup Copot tutup dekorasi paduan aluminium, pasang nganggo sekrup, banjur tutup ...