Sistem segel kaca mengkilap

Sistem segel kaca mengkilap

60 menit sistem segel kaca mengkilap;

30 menit sistem segel kaca mengkilap geni;


Detail Produk

Tag Produk

60 menit sistem segel kaca mengkilap

Sistem telung bagean, kalebu 2 segel kaca + 1 lapisan aperture.

 Cocog kanggo kaca kekandelan sing beda.

 Sirip integral nyetel toleransi sing apik lan menehi kompresi sing cukup kanggo gelas.

6

30 menit sistem segel kaca mengkilap

30 menit segel galaksi geni dirancang kanggo sistem kaca 30 ', yaiku sawetara jalur U.

 Cocog kanggo lawang kaca, patition lan screem.

 Umume digunakake kanggo kaca kabel 6mm.

 Instalasi gampang nganggo bungkus kaca.

30分钟防火1(英文)
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita