Segel gulung mudhun Consealed

  • Consealed drop down seal GF-B092

    Segel gulung mudhun Consealed GF-B092

    GF-B092 Segel gulung mudhun, mekanisme hubungan papat-bar, cocog kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Sajrone instalasi, ana slot liwat 34mm * 14mm ing sisih ngisor lawang. Selehake produk ing njero, lan pasang tutup lan segel ing sisih loro nganggo sekrup (utawa gunakake sekrup kanggo ndandani saka sisih ngisor garis panyegelan). Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang sakabehe. • Dawane: 330mm-1800mm • Kesenjangan segel : 3mm-15mm • Rampung : perak anodized • Ndandani : Kanthi rereged ...
  • Consealed drop down seal GF-B082

    Segel gulung mudhun sing dikepengini GF-B082

    GF-B082 Segel gulung mudhun, struktur spring tipe M, cocog kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Sajrone instalasi, 38mm * 13.5mm liwat slot dibutuhake ing sisih ngisor lawang. Lebokake produk ing njero, pasang ing sisih ndhuwur produk, lan pasang tutup mburi hiasan nganggo sekrup. Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang umume. • Dawane: 380mm-1500mm • Kesenjangan segel: 3mm-15mm • Rampung : perak anodized • Ndandani : Kanthi sekrup ing sirip, tutup tutup standar ...
  • Consealed drop down seal GF-B062

    Segel gulung mudhun Consealed GF-B062

    GF-B062 Segel drop-down Consealed, struktur semi-tipe M, cocok kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Sajrone instalasi, 38mm * 13.5mm liwat slot dibutuhake ing sisih ngisor lawang. Lebokake produk ing njero, pasang ing sisih ndhuwur produk, lan pasang tutup mburi hiasan nganggo sekrup. Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang umume. • Dawane: 380mm-1500mm • Kesenjangan segel: 3mm-15mm • Rampung : perak anodized • Ndandani : Kanthi sekrup ing sirip, tutup tutup standar ...
  • Consealed drop down seal GF-B042

    Segel gulung mudhun Consealed GF-B042

    GF-B042 Dirancang kanggo lawang sing abot, bisa dipasang ing semi utawa dipasang ing njaba. Tombol sing nyetel bisa ditemokake ing sisih tengen utawa kiwa. Bisa dicocogake kanggo mbukak lawang nengen utawa kiwa. Umume digunakake kanggo lawang sing mbutuhake insulasi swara dhuwur ing industri industri lan pertambangan. Kanggo instalasi semi-embedded, cadangan dhuwur 44mm ing sisih ngisor lawang, pasang produk ing papan, lan pasang ing swiwine nganggo sekrup. • Dawane: 450mm-2300mm • Kesenjangan segel: 3mm-15mm。 • ...
  • Consealed drop down seal GF-B09

    Segel gulung mudhun sing dikepengini GF-B09

    Diuji dening standar Eropa BS EN-1634 suwene 1/2 jam GF-B09 Segel drop-down Consealed, mekanisme link papat-bar, cocog kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Sajrone instalasi, ana slot liwat 34mm * 14mm ing sisih ngisor lawang. Selehake produk ing njero, lan pasang tutup lan segel ing sisih loro nganggo sekrup (utawa gunakake sekrup kanggo ndandani saka sisih ngisor garis panyegelan). Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang sakabehe. • Dawane: 380mm-1800mm • Kesenjangan ...
  • Consealed drop down seal GF-B08

    Segel gulung mudhun sing dikepengini GF-B08

    GF-B08 Segel gulung mudhun Consealed, mekanisme sambungan papat-bar, cocok kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Sajrone instalasi, 28mm * 13mm liwat slot dibutuhake ing sisih ngisor lawang, lan produk dilebokake, lan piring tutup lan segel ing loro ujung kasebut dipasang nganggo sekrup (utawa saka sisih ngisor strip panyegelan nganggo sekrup ). Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang sakabehe. • Dawane: 330mm-1500mm • Kesenjangan segel : 3mm-15mm • Rampung: perak Anodized • Fixin ...
  • Consealed drop down seal GF-B07

    Segel gulung mudhun Consealed GF-B07

    GF-B07 Segel gulung konsealed, mekanisme hubungan papat-bar, cocok kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Sajrone instalasi, slot liwat 35mm * 14mm dibutuhake kanggo diproses ing sisih ngisor lawang, lan produk dilebokake, lan piring lan segel tutup ing loro ujung kasebut dipasang nganggo sekrup. Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang umume. • Dawane: 330mm-1500mm • Kesenjangan segel : 3mm-15mm • Rampung : perak anodized • Ndandani : Kanthi braket stainless steel ...
  • Consealed drop down seal GF-B05

    Segel gulung mudhun sing dikepengini GF-B05

    GF-B05 Segel gulung konsealed, mekanisme sambungan papat-bar, cocog kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Nalika nginstal, kudu ana slot liwat 20mm * 12mm ing sisih ngisor lawang. Selehake produk ing njero, lan pasang piring tutup lan segel ing sisih loro nganggo sekrup (utawa pasang munggah saka sisih ngisor garis panyegelan). Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang sakabehe. • Dawane: 260mm-1500mm • Kesenjangan segel : 3mm-15mm • Rampung : perak anodisasi • Ndandani : Kanthi pra -...
  • Consealed drop down seal GF-B04

    Segel gulung mudhun Consealed GF-B04

    GF-B04 Dirancang kanggo lawang sing abot, kekandelane lawang kudu luwih saka 45mm, sing umume digunakake kanggo lawang sing mbutuhake insulasi swara dhuwur ing industri industri lan pertambangan. Sajrone instalasi, 44mm * 26mm liwat slot dibutuhake kanggo diproses ing sisih ngisor lawang, produk dilebokake, dipasang saka swiwi produk, lan tutup pungkasan dekoratif dipasang nganggo sekrup. Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang umume. • Panjang : 4 ...
  • Consealed drop down seal GF-B03

    Segel gulung mudhun sing dikepengini GF-B03

    GF-B03 Segel drop-down Consealed, struktur semi-tipe M, cocok kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Sajrone instalasi, slot 34mm * 14mm liwat ngisor dibutuhake ing sisih ngisor lawang. Selehake produk ing njero, pasang saka sisih ndhuwur produk, lan pasang tutup mburi hiasan nganggo sekrup. Nggunakake produk iki ora mengaruhi gaya lawang umume. • Dawane: 330mm-2200mm • Kesenjangan segel : 3mm-15mm • Rampung : perak anodized • Ndandani : Kanthi braket stainless steel. Kanthi sekrup ...
  • Consealed drop down seal GF-B02

    Segel gulung mudhun sing dikepengini GF-B02

    GF-B02 Segel gulung mudhun Consealed, struktur spring tipe M, cocog kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Nalika nginstal, slot 34mm * 14mm liwat kudu diwenehake ing sisih ngisor lawang. Produk kasebut kudu dilebokake ing njero. Plat tutup lan segel ing loro ujung kasebut kudu diatasi nganggo sekrup. Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang umume. • Dawane: 330mm-2200mm • Kesenjangan segel : 3mm-15mm • Rampung : perak anodized • Ndandani : Kanthi braket stainless steel • Plu ...