Segel gulung mudhun

  • Surface mounted drop down seal GF-B12

    Lumahing dipasang nyelehake segel GF-B12

    GF-B12 Segel gulung sing dipasang ing njaba cocog kanggo proyek perbaikan sawise. Yen lawang wis dipasang ing panggonane, kudu ditambahake isolasi swara, isolasi suhu, pencegahan debu lan fungsi liyane. Iku gampang lan gampang dipasang ing sisih ngisor sisih ngisor lawang; rupane ayu. • Dawane: 380mm-1500mm • Kesenjangan segel : 3mm-15mm • Rampung : perak anodisasi • Ndandani : Tutup Copot tutup dekorasi paduan aluminium, pasang nganggo sekrup, banjur tutup ...
  • Surface mounted drop down seal GF-B01

    Lumahing dipasang gulung mudhun segel GF-B01

    GF-B01 Segel gulung mudhun sing dipasang ing lumahing cocok kanggo proyek perbaikan sawise. Yen lawang wis dipasang ing panggonane, kudu ditambahake isolasi swara, isolasi suhu, pencegahan debu lan fungsi liyane. Iku gampang lan gampang dipasang ing sisih ngisor sisih ngisor lawang; posisi instalasi bagean padhet produk ditutupi karo strip dekorasi, sing rata lan apik. • Dawane: 380mm-1500mm • Kesenjangan segel : 3mm-15mm • Rampung: perak / tembaga / gol ...
  • Surface mounted drop down seal GF-H1001

    Lumahing dipasang gulung mudhun segel GF-H1001

    GF-H1001 Iki minangka sealer hemat energi kanthi otomatis. Produk kasebut kasusun saka piranti nyetel elastis lan sikat. Sikat bisa diatur kanthi otomatis miturut dhuwure lemah kanggo adaptasi karo lemah kanggo entuk efek panyegelan paling apik lan nyuda panggunaan sikat. • Dawane: 440mm-1500mm • Kesenjangan segel : 1mm-5mm • Rampung : Lapisan putih • Ndandani : Pemasangan sekrup lan adhesif awake • Segel : Sikat, ireng
  • Surface mounted drop down seal GF-B092-1

    Lumahing dipasang gulung mudhun segel GF-B092-1

    GF-B092-1 Kanggo ngirit gaweyan grooving ing sisih ngisor lawang, segel gulung aplikasi sing ditambahi B092-1 dirancang khusus. Cukup cekak dhuwure lawang kanthi 34 ~ 35mm nalika ngrancang, lan ndandani strip ngisor lawang otomatis langsung saka rong swiwi nganggo sekrup. Fungsine padha karo GF-B092, strip panyegelan mundhak kanthi otomatis, lan karet karet ora ana gesekan ing lemah. • Dawane: 330mm ~ 1500mm , • Spesifikasi umum: 510mm , 610mm , 710mm ...
  • Surface mounted drop down seal GF-B03-1

    Lumahing dipasang gulung mudhun segel GF-B03-1

    GF-B03-1 Kanggo ngirit gaweyan grooving ing sisih ngisor lawang, segel gulung aplikasi sing ditambahi B03 dirancang khusus. Cukup cekak dhuwure lawang kanthi 34 ~ 35mm nalika ngrancang, lan ndandani strip ngisor lawang otomatis langsung saka rong swiwi nganggo sekrup. Fungsine padha karo B03, strip panyegelan mundhak kanthi otomatis, lan karet karet ora ana gesekan ing lemah. • Panjang: 330mm ~ 1500mm , • Spesifikasi umum: 510mm , 610mm , 710mm , 810mm ...
  • Drop down Seal Asscessories
  • Surface mounted drop down seal GF-B042

    Lumahing dipasang gulung mudhun segel GF-B042

    GF-B042 Dirancang kanggo lawang sing abot, bisa dipasang ing semi utawa dipasang ing njaba. Tombol sing nyetel bisa ditemokake ing sisih tengen utawa kiwa. Bisa dicocogake kanggo mbukak lawang nengen utawa kiwa. Umume digunakake kanggo lawang sing mbutuhake insulasi swara dhuwur ing industri industri lan pertambangan. Kanggo instalasi semi-embedded, cadangan dhuwur 44mm ing sisih ngisor lawang, pasang produk ing papan, lan pasang ing swiwine nganggo sekrup. • Dawane: 450mm-2300mm • Kesenjangan segel : 3mm-15mm。 • Fini ...
  • Fire rated drop down seal GF-B03FR

    Fire diretas gulung mudhun segel GF-B03FR

    GF-B03FR lawang geni Consealed nyelehake segel, struktur musim semi jinis M, cocok kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Sajrone instalasi, ana slot liwat 34mm * 14mm ing sisih ngisor lawang. Selehake produk ing njero, pasang saka sisih ndhuwur produk, lan pasang tutup mburi hiasan nganggo sekrup. Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang umume. Nalika ana geni, segel ekspansi geni ing swiwi sing dipasang ing loro-lorone bakal cepet berkembang dadi blok ...
  • Drop down seal for glassing door GF-B15

    Gulung mudhun segel kanggo kaca GF-B15

    GF-B15 Segel gulung sing dipasang ing njaba cocok kanggo proyek sawise ndandani. Yen lawang wis dipasang ing panggonane, kudu ditambahake isolasi swara, isolasi suhu, pencegahan debu lan fungsi liyane. Iku gampang lan gampang dipasang ing sisih ngisor sisih ngisor lawang; rupane ayu. • Dawane: 380mm-1500mm • Kesenjangan segel : 3mm-15mm • Rampung : perak anodisasi • Ndandani : Tutup Copot tutup dekorasi paduan aluminium, pasang nganggo sekrup, banjur tutup ...
  • Drop down seal for sliding door

    Selehake segel kanggo lawang geser

    GF-B11 Segel gulung mudhun sing dirancang khusus kanggo lawang geser. Nalika lawang geser ditutup, strip panyegelan kanthi otomatis mudhun kanggo nutup jurang ing sisih ngisor lawang. Negara sing ditutup dikunci dening magnet sing kuat. Nalika pasukan lawang geser ditrapake kanthi manual, strip panyegelan kanthi otomatis munggah. Ora ana gesekan antarane tali karet lan lemah. • Dawane: 300mm ~ 1500mm , • Jurang panyegelan : 3mm ~ 15mm • Rampung : Perak anodized • Ndandani : Slot 18mm * 35mm ...
  • Fire rated drop down seal GF-B09

    Geni diretel segel GF-B09

    Diuji dening standar Eropa BS EN-1634 suwene 1/2 jam GF-B09 Segel drop-down Consealed, mekanisme link papat-bar, cocog kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Sajrone instalasi, ana slot liwat 34mm * 14mm ing sisih ngisor lawang. Selehake produk ing njero, lan pasang tutup lan segel ing sisih loro nganggo sekrup (utawa gunakake sekrup kanggo ndandani saka sisih ngisor garis panyegelan). Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang sakabehe. • Dawane: 380mm-1800mm • Kesenjangan ...
  • Consealed drop down seal GF-B092

    Segel gulung mudhun Consealed GF-B092

    GF-B092 Segel gulung mudhun, mekanisme hubungan papat-bar, cocog kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Sajrone instalasi, ana slot liwat 34mm * 14mm ing sisih ngisor lawang. Selehake produk ing njero, lan pasang tutup lan segel ing sisih loro nganggo sekrup (utawa gunakake sekrup kanggo ndandani saka sisih ngisor garis panyegelan). Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang sakabehe. • Dawane: 330mm-1800mm • Kesenjangan segel : 3mm-15mm • Rampung : perak anodized • Ndandani : Kanthi rereged ...