Lumahing dipasang gulung mudhun segel

  • Surface mounted drop down seal GF-B12

    Lumahing dipasang nyelehake segel GF-B12

    GF-B12 Segel gulung sing dipasang ing njaba cocog kanggo proyek perbaikan sawise. Yen lawang wis dipasang ing panggonane, kudu ditambahake isolasi swara, isolasi suhu, pencegahan debu lan fungsi liyane. Iku gampang lan gampang dipasang ing sisih ngisor sisih ngisor lawang; rupane ayu. • Dawane: 380mm-1500mm • Kesenjangan segel : 3mm-15mm • Rampung : perak anodisasi • Ndandani : Tutup Copot tutup dekorasi paduan aluminium, pasang nganggo sekrup, banjur tutup ...
  • Surface mounted drop down seal GF-B01

    Lumahing dipasang gulung mudhun segel GF-B01

    GF-B01 Segel gulung mudhun sing dipasang ing lumahing cocok kanggo proyek perbaikan sawise. Yen lawang wis dipasang ing panggonane, kudu ditambahake isolasi swara, isolasi suhu, pencegahan debu lan fungsi liyane. Iku gampang lan gampang dipasang ing sisih ngisor sisih ngisor lawang; posisi instalasi bagean padhet produk ditutupi karo strip dekorasi, sing rata lan apik. • Dawane: 380mm-1500mm • Kesenjangan segel : 3mm-15mm • Rampung: perak / tembaga / gol ...
  • Surface mounted drop down seal GF-H1001

    Lumahing dipasang gulung mudhun segel GF-H1001

    GF-H1001 Iki minangka sealer hemat energi kanthi otomatis. Produk kasebut kasusun saka piranti nyetel elastis lan sikat. Sikat bisa diatur kanthi otomatis miturut dhuwure lemah kanggo adaptasi karo lemah kanggo entuk efek panyegelan paling apik lan nyuda panggunaan sikat. • Dawane: 440mm-1500mm • Kesenjangan segel : 1mm-5mm • Rampung : Lapisan putih • Ndandani : Pemasangan sekrup lan adhesif awake • Segel : Sikat, ireng
  • Surface mounted drop down seal GF-B092-1

    Lumahing dipasang gulung mudhun segel GF-B092-1

    GF-B092-1 Kanggo ngirit gaweyan grooving ing sisih ngisor lawang, segel gulung aplikasi sing ditambahi B092-1 dirancang khusus. Cukup cekak dhuwure lawang kanthi 34 ~ 35mm nalika ngrancang, lan ndandani strip ngisor lawang otomatis langsung saka rong swiwi nganggo sekrup. Fungsine padha karo GF-B092, strip panyegelan mundhak kanthi otomatis, lan karet karet ora ana gesekan ing lemah. • Dawane: 330mm ~ 1500mm , • Spesifikasi umum: 510mm , 610mm , 710mm ...
  • Surface mounted drop down seal GF-B03-1

    Lumahing dipasang gulung mudhun segel GF-B03-1

    GF-B03-1 Kanggo ngirit gaweyan grooving ing sisih ngisor lawang, segel gulung aplikasi sing ditambahi B03 dirancang khusus. Cukup cekak dhuwure lawang kanthi 34 ~ 35mm nalika ngrancang, lan ndandani strip ngisor lawang otomatis langsung saka rong swiwi nganggo sekrup. Fungsine padha karo B03, strip panyegelan mundhak kanthi otomatis, lan karet karet ora ana gesekan ing lemah. • Panjang: 330mm ~ 1500mm , • Spesifikasi umum: 510mm , 610mm , 710mm , 810mm ...
  • Surface mounted drop down seal GF-B042

    Lumahing dipasang gulung mudhun segel GF-B042

    GF-B042 Dirancang kanggo lawang sing abot, bisa dipasang ing semi utawa dipasang ing njaba. Tombol sing nyetel bisa ditemokake ing sisih tengen utawa kiwa. Bisa dicocogake kanggo mbukak lawang nengen utawa kiwa. Umume digunakake kanggo lawang sing mbutuhake insulasi swara dhuwur ing industri industri lan pertambangan. Kanggo instalasi semi-embedded, cadangan dhuwur 44mm ing sisih ngisor lawang, pasang produk ing papan, lan pasang ing swiwine nganggo sekrup. • Dawane: 450mm-2300mm • Kesenjangan segel : 3mm-15mm。 • Fini ...