Segel geni kaku

Segel geni kaku


Detail Produk

Tag Produk

Properti

• Materi intumecent ditutupi kothak kaku sing nambah tampilan lan kasedhiya ing macem-macem warna

• Instalasi kanthi gampang nganggo pita perekat

• Ekstrusi co, bahan inti ora bakal mudhun.

Nomer Bagéan Ukuran Profil9mm)
YZ1004 10x4
YZ1503 15x3
YZ1504 15x4
YZ2003 20x3
YZ2004 20x4
YZ2006 20x6
YZ2009 20x9
YZ2504 25x4
YZ2506 25x6
YZ3004 30x4
YZ3006 30x6
YZ3804 38x4
颜色

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita