Geni diretel segel GF-B09

Geni diretel segel GF-B09


Detail Produk

Tag Produk

Diuji dening standar Eropa BS EN-1634 sajrone 1/2 jam

GF-B09 Segel gulung konsealed, mekanisme hubungan papat-bar, cocog kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Sajrone instalasi, ana slot liwat 34mm * 14mm ing sisih ngisor lawang. Selehake produk ing njero, lan pasang tutup lan segel ing sisih loro nganggo sekrup (utawa gunakake sekrup kanggo ndandani saka sisih ngisor garis panyegelan). Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang sakabehe.

B09

• dawa :380mm-1800mm

• Jurang segel :3mm-15mm

• Rampung :Salaka anodized

• Ndandani :Kanthi krenjang stainless steel. Kanthi sekrup sing wis dipasang ing sangisore segel, lan sekrup standar dilengkapi piring gantung

• Plunger opsional :Tombol tembaga, tombol nilon, tombol universal

• Segel :Segel karet silikon, warna abu-abu utawa ireng


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita