"GALLFORD" Kulawarga drop down duwe anggota anyar!

• Gallford wis 20 taun dadi pabrikan, kita duwe departemen teknis dhewe kanggo ngrancang produk, ngembangake perkakas. Lan pabrik awake dhewe.
• Gulung mudhun segel wis paten lan karo laporan pengujian.
• Kajaba digunakake kanggo lawang engsel kayu, segel gulung kita uga dirancang kanggo lawang logam, luwih ndhuwur kanggo lawang kaca lan lawang geser.
• Tugas ringan kaya 20 * 8MM , tugas abot kaya 46 * 44MM , bisa nyukupi ukuran lawang uga sarat akustik sing beda.
• Instalasi nganggo consealed lan permukaan sing dipasang. Ora mung nyukupi kebutuhan industri uga kanggo dokumentasi pas lan pasar DIY.
• Ngatur dawa sing dibutuhake, kanggo model sing dibutuhake.

Kita ngenteni ing kene kanggo mbantu sampeyan.

news_2_1

Selehake segel kanggo lawang kaca

news_2_2

Selehake segel kanggo slinding lawang


Wektu kiriman: Feb-20-2021