Gabung tangan kanggo nglawan epidemi kasebut. 2021, kita lagi ing dalan

2020, Setahun sanget kasusahan, Setahun sing kakehan lara ati, Taun sing kelingan banget.

Ing Tiongkok, mesthi ana laporan epidemi ing kana-kene, metu saka China, laporan epidemi luwih seriou supaya bisnis ekspor dadi luwih angel.
Nanging, wong-wong "Gallford" gabung lan mbayar kerja keras, ing kahanan kaya ngono, kita isih sukses, nggawe rekor penjualan anyar!
news_3_1


Wektu kiriman: Feb-19-2021