Segel gulung mudhun sing dikepengini GF-B05

Segel gulung mudhun sing dikepengini GF-B05


Detail Produk

Tag Produk

GF-B05 Segel gulung konsealed, mekanisme sambungan papat-bar, cocog kanggo lawang kanthi slot ing godhong lawang. Nalika nginstal, kudu ana slot liwat 20mm * 12mm ing sisih ngisor lawang. Selehake produk ing njero, lan pasang piring tutup lan segel ing sisih loro nganggo sekrup (utawa pasang munggah saka sisih ngisor garis panyegelan). Panganggone produk iki ora mengaruhi gaya lawang sakabehe.

B05

• dawa :260mm-1500mm

• Jurang segel :3mm-15mm

• Rampung :Salaka anodized

• Ndandani :Kanthi sekrup sing wis dipasang ing sangisore segel, endcap opsional. Kanthi krenjang stainless steel

• Plunger opsional :Plunger tembaga, plunger nilon lan plunger universal

• Segel :Segel PVC sing diekstrusi bebarengan, warna ireng


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita