Gulung mudhun segel kanggo kaca GF-B15

Gulung mudhun segel kanggo kaca GF-B15


Detail Produk

Tag Produk

GF-B15 Segel gulung sing dipasang ing njaba cocok kanggo proyek sawise ndandani. Yen lawang wis dipasang ing panggonane, kudu ditambahake isolasi swara, isolasi suhu, pencegahan debu lan fungsi liyane. Iku gampang lan gampang dipasang ing sisih ngisor sisih ngisor lawang; rupane ayu.

1

• dawa :380mm-1500mm

• Jurang segel :3mm-15mm

• Rampung :Salaka anodized

• Ndandani :Copot tutup dekorasi paduan aluminium, pasang nganggo sekrup, banjur tutup

• Plunger opsional :Plunger tembaga, plunger nilon, plunger universal, piring tutup pungkasan konfigurasi standar

• Segel :Segel PVC sing diekstrusi bebarengan, ireng

安装示意

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita