Selehake segel kanggo lawang geser

Selehake segel kanggo lawang geser


Detail Produk

Tag Produk

GF-B11 Segel gulung mudhun sing dirancang khusus kanggo lawang geser. Nalika lawang geser ditutup, strip panyegelan kanthi otomatis mudhun kanggo nutup jurang ing sisih ngisor lawang. Negara sing ditutup dikunci dening magnet sing kuat. Nalika pasukan lawang geser ditrapake kanthi manual, strip panyegelan kanthi otomatis munggah. Ora ana gesekan antarane tali karet lan lemah.

B11

• dawa :300mm ~ 1500mm ,

• Jurang segel :3mm ~ 15mm

• Rampung :Salaka anodized

• Ndandani :Slot 18mm * 35mm liwat slot ing sisih ngisor lawang geser, lebokake produk menyang njero, delengake tali penyegel, lan pasang segel munggah saka bolongan elips batang angkat paduan aluminium kanthi sekrup

• Plunger :Plunger nilon

• Segel :PVC sing diekstrusi bebarengan

安装示意

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita